دوره 25، شماره 4 - ( 12-1391 )                   جلد 25 شماره 4 صفحات 501-508 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Production of amylase by T. longibrachiatum on solid-state fermentation:optimization of culture by Taguchi method. 3. 2013; 25 (4) :501-508
URL: http://ibs.org.ir/article-1-109-fa.html
بررسی و بهینه سازی تولید آنزیمهای آمیلولیتیک توسط قارچ Trichoderma longibrachiatum با استفاده از روش آماری تاگوچی. 1. 1391; 25 (4) :501-508

URL: http://ibs.org.ir/article-1-109-fa.html


چکیده:   (499 مشاهده)
فرآیند تخمیر میکروبی در بستر جامد پتانسیل تولید آنزیمها با هزینه کم در حجمهای وسیع صنعتی را داراست. در این بررسی از قارچ <em>&amp;nbsp;Trichoderma longibrachiatum</em> به منظور تولید آنزیمهای آمیلولیتیک بر روی بستر جامد کاه و سبوس گندم استفاده شد و جهت بهینه سازی شرایط کشت و تولید، از روش آماری تاگوچی استفاده شد. با این طراحی اثر پنج فاکتور شامل دما، میزان تلقیح، نوع منبع نیتروژنی،pH &amp;nbsp;و رطوبت روی میزان تولید آنزیم مورد بررسی قرار گرفت. بالاترین مقدار آنزیم تولید شده در شرایط بهینه (رطوبت 55 درصد، &amp;nbsp;pH 5/6، دما 25 درجه سانتی گراد، میزان تلقیح 10<sup>6</sup> و منبع نیتروژنی (NH4)2SO4) &amp;nbsp;U/g 8/363 به دست آمد که نسبت به &amp;nbsp;مقادیر حاصل از آزمایشهای قبل از بهینه سازی، 1/7 درصد افزایش نشان می&amp;zwnj;دهد.
متن کامل [PDF 216 kb]   (276 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي |
دریافت: ۱۳۹۵/۱۰/۵

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن زیست شناسی ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Iranian Biology Society

Designed & Developed by : Yektaweb