دوره 25، شماره 4 - ( 12-1391 )                   جلد 25 شماره 4 صفحات 484-492 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Effect of metabolites produced by Lactobacillus rhamnosus GG (probiotic bacteria) on the growth of human colon cancer cell line CacoII. 3. 2013; 25 (4) :484-492
URL: http://ibs.org.ir/article-1-107-fa.html
تأثیر متابولیت هایLactobacillus rhamnosus GG بر روی رده سلول سرطانی CacoII. 1. 1391; 25 (4) :484-492

URL: http://ibs.org.ir/article-1-107-fa.html


چکیده:   (573 مشاهده)
هدف از این مطالعه بررسی اثر مهاری متابولیت های <em>Lactobacillus rhamnosus </em>GG &amp;nbsp;(باکتری پروبیوتیک) بر روی رشد رده سلولهای سرطانی CacoII بود. پس از بررسی صحت جنس و گونه باکتری از آن کشت آبگوشتی در محیط MRS تهیه و از هرکدام از کشتهای 24 ، 48 و 72 ساعت دو سوپرناتانت آماده شد، یکی &amp;nbsp;دارای pH &amp;nbsp;نرمال( 4pH=) بود و دیگری با استفاده از NaoH 1N &amp;nbsp;&amp;nbsp;به pH &amp;nbsp;خنثی( 7pH= &amp;nbsp;) رسانده شد .سلولهای CacoII در میکروپلیت 96 خانه ای به مقدار10<sup>3</sup> &amp;times; 8 سلول در هر چاهک کشت داده شد و سوپرناتانت های به دست آمده در غلظتهای 100 ،&amp;zwnj;200 و300&amp;nbsp;&amp;nbsp; میکرولیتر/میلی لیتر بر روی سلولهای CacoII تلقیح&amp;nbsp; شدند. بر اساس این مطالعه به طور میانگین متابولیت های <em>Lactobacillus rhamnosus </em>GG &amp;nbsp;در غلظتهای 100 ،&amp;zwnj;200 و300 میکرولیتر/میلی لیتر&amp;nbsp; بترتیب 8/60 ، &amp;zwnj;5/72 و 1/82 درصد رشد سلولهای سرطانی CacoII را مهار کردند.
واژه‌های کلیدی: Lactobacillus rhamnosus GG، CacoII، پروبیوتیک
متن کامل [PDF 220 kb]   (402 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي |
دریافت: ۱۳۹۵/۱۰/۵

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن زیست شناسی ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Iranian Biology Society

Designed & Developed by : Yektaweb