دوره 25، شماره 3 - ( 6-1391 )                   جلد 25 شماره 3 صفحات 351-357 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Identification of bacteriocin producing Enterococcus in dairy products by PCR. 3. 2012; 25 (3) :351-357
URL: http://ibs.org.ir/article-1-93-fa.html
شناسایی انتروکوکوس تولید کننده باکتریوسین در محصولات لبنی به وسیله PCR. 1. 1391; 25 (3) :351-357

URL: http://ibs.org.ir/article-1-93-fa.html


چکیده:   (707 مشاهده)
در این مطالعه 26 نمونه از محصولات لبنی برای حضور ژن باکتریوسین&amp;zwnj;ها توسط روشهای مستقل از کشت و جداسازی باکتریهای اسید لاکتیک مورد بررسی قرار گرفتند. این روش شامل استخراج مستقیم DNA از محصولات لبنی است و انجام PCR با 3 جفت پرایمر اختصاصی برای ژن انتروسین&amp;zwnj;های مختلف ( انتروسین A، P، As47) از <em>انتروکوکوس</em> می&amp;zwnj;باشد. آنالیز نتایج PCR نشان داده است که انتروسین A تنها انتروسین غالب در همه نمونه&amp;zwnj;ها بوده است و ژن مربوط به انتروسین&amp;zwnj;&amp;zwnj;های دیگر در نمونه&amp;zwnj;های مورد مطالعه وجود نداشته است. با توجه به این موضوع به نظر می رسد که احتمالاً انتروکوکوس ها سویه&amp;zwnj;های غالب تولید کننده باکتریوسین از باکتریهای اسید لاکتیک در محصولات لبنی جمع شده از مناطق مختلف ایران هستند. نتایج همچنین نشان داده است که PCR یک متد حساس، سریع و تکرار پذیر برای آشکارسازی سویه&amp;zwnj;های تولید کننده باکتریوسین در محصولات لبنی است.
واژه‌های کلیدی: انتروسین، انتروکوکوس، PCR
متن کامل [PDF 398 kb]   (234 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي |
دریافت: ۱۳۹۵/۱۰/۵

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن زیست شناسی ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Iranian Biology Society

Designed & Developed by : Yektaweb