دوره 26، شماره 1 - ( 2-1392 )                   جلد 26 شماره 1 صفحات 61-69 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Investigation of oxidative condition after cold shock stress on thermophilic bacterium, Thermus sp. GH5. 3. 2013; 26 (1) :61-69
URL: http://ibs.org.ir/article-1-126-fa.html
بررسی شرایط اکسیدی ایجاد شده در باکتری گرمادوست Thermus GH5 بعد از شوک سرمایی. 1. 1392; 26 (1) :61-69

URL: http://ibs.org.ir/article-1-126-fa.html


چکیده:   (2386 مشاهده)
گرمادوستها موجوداتی هستند که در دمای بالاتر از 45 درجه رشد می&amp;zwnj;کنند و از نظر احتیاجات حیاتی به ترکیبات گوگردی احیاء و محیط&amp;shy;های گرم نیاز دارند. اکثر ارگانیزمهای گرمادوست از خاکها و آبهای حاوی عنصر گوگردی جداسازی شده&amp;shy;اند که در اثر فعالیتهای طبیعی زمین گرم هستند. این ارگانیزمها دارای آنزیمها و مسیرهای متابولیکی خاصی هستند که کاربرد وسیعی در بیوتکنولوژی دارند، بنابراین &amp;nbsp;مطالعه بر روی چگونگی زندگی این موجودات ضروری به&amp;shy;نظر می&amp;zwnj;رسد. در این مطالعه با استفاده از روش پروتئومیکس محتوای پروتئینهای باکتری <em>ترموس</em> GH5 (جداسازی شده از چشمه&amp;zwnj;های آب گرم زیست بوم ایران (اردبیل در شمال غربی ایران) در شرایط طبیعی (رشد در دمای 75 درجه سانتی گراد) و شوک سرمایی (رشد در دمای 45 درجه سانتی گراد) مورد مقایسه قرار گرفت. با توجه به افزایش بیان پروتئینهای آنتی اکسیدانت و درگیر در سم زدایی اکسیداتیو، پدیدار شدن شرایط اکسیداتیو حدود 8 ساعت پس از شوک سرمایی مشخص گردید. با توجه به کاربرد آنزیمهای آنتی&amp;shy;اکسیدانت به عنوان نشانگرهای درمانی و مارکر پروتئینهای و پایداری پروتئینهای ارگانیزمهای ترموفیل، شناسایی و استخراج پروتئینهای شناسایی شده در این مطالعه ضروری به نظر می رسد.
واژه‌های کلیدی: اکسیداسیون، گرمادوست، شوک سرمایی
متن کامل [PDF 594 kb]   (518 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي |
دریافت: 1395/10/5 | انتشار: 1392/2/25

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن زیست شناسی ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2020 All Rights Reserved | Iranian Biology Society

Designed & Developed by : Yektaweb