توجه                    توجه
انتخابات اعضای هیأت مدیره جدید در مجامع عمومي فوق العاده و عادی بطور فوق العاده انجمن زيست شناسي ايران، اول شهریور 1397 در محل برگزاری بیستمین کنگره ملی و هشتمین کنگره بین‌­المللی زیست­‌شناسی ایران در مراغه،  دانشگاه مراغه، دانشکده علوم، گروه زیست شناسی 
برای کاندیداتوری در
انتخابات اینجا کلیک کنید
20th National and 8th International Congress on Biology, Maragheh, Iran
 

دوره 25، شماره 4 - ( 12-1391 )                   جلد 25 شماره 4 صفحات 501-508 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Production of amylase by T. longibrachiatum on solid-state fermentation:optimization of culture by Taguchi method. 3. 2013; 25 (4) :501-508
URL: http://ibs.org.ir/article-1-109-fa.html
بررسی و بهینه سازی تولید آنزیمهای آمیلولیتیک توسط قارچ Trichoderma longibrachiatum با استفاده از روش آماری تاگوچی. 1. 1391; 25 (4) :501-508

URL: http://ibs.org.ir/article-1-109-fa.html


چکیده:   (1152 مشاهده)
فرآیند تخمیر میکروبی در بستر جامد پتانسیل تولید آنزیمها با هزینه کم در حجمهای وسیع صنعتی را داراست. در این بررسی از قارچ <em>&amp;nbsp;Trichoderma longibrachiatum</em> به منظور تولید آنزیمهای آمیلولیتیک بر روی بستر جامد کاه و سبوس گندم استفاده شد و جهت بهینه سازی شرایط کشت و تولید، از روش آماری تاگوچی استفاده شد. با این طراحی اثر پنج فاکتور شامل دما، میزان تلقیح، نوع منبع نیتروژنی،pH &amp;nbsp;و رطوبت روی میزان تولید آنزیم مورد بررسی قرار گرفت. بالاترین مقدار آنزیم تولید شده در شرایط بهینه (رطوبت 55 درصد، &amp;nbsp;pH 5/6، دما 25 درجه سانتی گراد، میزان تلقیح 10<sup>6</sup> و منبع نیتروژنی (NH4)2SO4) &amp;nbsp;U/g 8/363 به دست آمد که نسبت به &amp;nbsp;مقادیر حاصل از آزمایشهای قبل از بهینه سازی، 1/7 درصد افزایش نشان می&amp;zwnj;دهد.
متن کامل [PDF 216 kb]   (409 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي |
دریافت: ۱۳۹۵/۱۰/۵

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA code

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن زیست شناسی ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2018 All Rights Reserved | Iranian Biology Society

Designed & Developed by : Yektaweb