توجه                    توجه
انتخابات اعضای هیأت مدیره جدید در مجامع عمومي فوق العاده و عادی بطور فوق العاده انجمن زيست شناسي ايران، اول شهریور 1397 در محل برگزاری بیستمین کنگره ملی و هشتمین کنگره بین‌­المللی زیست­‌شناسی ایران در مراغه،  دانشگاه مراغه، دانشکده علوم، گروه زیست شناسی 
برای کاندیداتوری در
انتخابات اینجا کلیک کنید
20th National and 8th International Congress on Biology, Maragheh, Iran
 

دوره 25، شماره 3 - ( 6-1391 )                   جلد 25 شماره 3 صفحات 423-429 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Quantification of crocin, picrocrocin and safranal components of saffron (Crocus sativus L.) in Ghaen and Tabas regions. 3. 2012; 25 (3) :423-429
URL: http://ibs.org.ir/article-1-101-fa.html
بررسی میزان رنگیزه کاروتنوئیدی کروسین، پیکروکروسین و سافرانال در گونه زعفران Crocus sativus L. در مناطق قائن و طبس. 1. 1391; 25 (3) :423-429

URL: http://ibs.org.ir/article-1-101-fa.html


چکیده:   (1806 مشاهده)
زعفران گیاهی دائمی، علفی و زینتی است که می تواند یک دوره خشک را به شکل بنه در زیر خاک و به صورت رکود یا خواب بگذراند. کلاله حاوی سه ترکیب اصلی کروسین (رنگیزه های کاروتنوئیدی محلول در آب)، پیکروکروسین (گلیکوزید تلخ مزه) و سافرانال (جزء اصلی مواد فرار معطر زعفران) می­باشد. کروسین که از ترکیبات کاروتنوئیدی زعفران است به عنوان ترکیبات ضد سرطان (anticancer) از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری می کند. از آنجا که ارزش اقتصادی و کیفیت زعفران وابسته به محتوای ترکیبات کروسین، پیکروکروسین و سافرانال آن می­باشد، در این مطالعه ضمن تعیین کمی میزان این ترکیبات به روش HPLC در مناطق قائن و طبس، زعفران این مناطق از لحاظ کمی تعیین کیفیت شد.
متن کامل [PDF 244 kb]   (1128 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي |
دریافت: ۱۳۹۵/۱۰/۵

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA code

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن زیست شناسی ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2018 All Rights Reserved | Iranian Biology Society

Designed & Developed by : Yektaweb